Οι δυναμικοί ελεγκτές βάρους της METTLER TOLEDO, γνωστοί σε πολλούς με το όνομα GARVENS, έρχονται να συμπληρώσουν την ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων ελέγχου διασφάλισης ποιότητας (Product Inspection Systems) που αντιπροσωπεύει η ACMON DATA επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα η Acmon Data ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Mettler Toledo το 2007, αντιπροσωπεύοντας το τμήμα Ανιχνευτών Μετάλλου και συστημάτων X-Ray. Σήμερα η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών με μια προϊοντική παλέτα που περιλαμβάνει εκτός των προαναφερθέντων μηχανημάτων, πλήθος άλλων όπως Vision Inspection Systems της METTLER TOLEDO, συστήματα print&apply της MECTEC, εξοπλισμό filling, capping και labeling της PMR και τεράστια γκάμα βιομηχανικού ζυγιστικού εξοπλισμού (από εργαστηριακούς ζυγούς έως γεφυροπλάστιγγες). Όπως τόνισε η κα. Κυριακή Κωστίκα, Υπεύθυνη τμήματος Βιομηχανικού εξοπλισμού της εταιρείας: «Αποτελεί φιλοσοφία της εταιρείας μας να συνεργαζόμαστε μόνο με τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, προσφέροντας λύσεις σύμφωνα με τα υψηλότερα standards παγκοσμίως».

Η τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων μας έπαιξαν το πιο σημαντικό ρόλο για την απόκτηση τους
Η τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων της ελληνικής εταιρείας, μέλος του Ομίλου Acmon, η πλούσια λίστα πελατών που παρουσιάζει, η βαθιά γνώση της φιλοσοφίας και της τεχνολογίας της METTLER TOLEDO απόρροια των τόσων χρόνων συνεργασίας, αποτέλεσαν μερικούς από τους λόγους που ο παγκόσμιος κολοσσός παραχώρησε την αποκλειστική αντιπροσωπία των συστημάτων checkweighers στην Acmon Data το καλοκαίρι που μας πέρασε. Οι δυναμικοί ελεγκτές βάρους της METTLER-TOLEDO Garvens ήρθαν να συμπληρώσουν και να ενδυναμώσουν τις υπηρεσίες της Acmon Data και κατ’επέκταση του Ομίλου Acmon.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι η επένδυση σε εξοπλισμό ελέγχου προϊόντων και κατ’ επέκταση στην διασφάλιση ποιότητας, μειώνει το κόστος και αυξάνει την απόδοση ροής παραγωγής. Σε συνάρτηση με την εμπειρία της Acmon Data σε εφαρμογές Industry 4.0 το όφελος γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, διότι οι πληροφορίες από τα μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο παραγωγής μπορούν να μεταφερθούν σε πραγματικό χρόνο στους φορείς λήψης αποφάσεων στα γραφεία τους, επεμβαίνοντας στην παραγωγική διαδικασία άμεσα για μεγαλύτερη απόδοση με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, δίνοντας ένα αδιαμφισβήτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον πελάτη μας. Επιπρόσθετα μέσω της εφαρμογής ProdX της METTLER TOLEDO επιτρέπεται η συλλογή δεδομένων από τον εν λόγω εξοπλισμό, μεγιστοποιώντας με αυτό το τρόπο τη βελτιστοποίηση της παραγωγής και απλοποιώντας διαδικασίες.

Είναι αλήθεια πως η αγορά οποιουδήποτε μηχανήματος αποτελεί ένα σημαντικό κόστος και θα πρέπει να γίνεται υπό το πρίσμα μια επένδυσης που σε βάθος χρόνου θα είναι αποδοτική και επικερδής. Η συνεργασία με την Acmon Data προσφέρει επιπρόσθετο όφελος αν σκεφτεί κανείς την εμπειρία του τεχνικού τμήματος σε θέματα after sales support και την επένδυση του Ομίλου Acmon σε τεχνολογίες τεχνικής υποστήριξης ακόμα και εξ ’αποστάσεως, ελαχιστοποιώντας με αυτό το τρόπο τα downtimes με τρόπο άμεσο και οικονομικό.

Τo τμήμα Checkweighers ήρθε ως φυσικό επακόλουθο
Τα συστήματα δυναμικού ελέγχου βάρους ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο στην Acmon Data, συμπληρώνοντας την σειρά μηχανημάτων ελέγχου ποιότητας (Product Inspection Systems), που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική Βιομηχανία, παρουσιάζοντας σήμερα ολοκληρωμένα όλες τις επιλογές ελέγχου προϊόντος που μπορεί να έχει μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα. Είναι σα να λέμε ήρθαν στο σπίτι τους!