Η εταιρεία Jean Paul Lap Premium Beverages, θυγατρική της Vittorio Gourmet Espresso, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ροφημάτων σοκολάτας, κρύων ροφημάτων και παγωτών, freddoccino και smoothies, εκσυγχρονίζει τη παραγωγική της διαδικασία με ένα νέο σύστημα ανάμιξης κατασκευασμένο από τη VRAYKOS.

Η νέα εγκατάσταση περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση ενός σταθμού παραλαβής σάκκων με δονούμενο κόσκινο, ενός αναμίκτη σκόνεων με χωρητικότητα 500 λίτρων καθώς και τον απαιτούμενο αυτοματισμό της εγκατάστασης. Το υψηλών προδιαγραφών φινίρισμα του εσωτερικού καθώς και η γρήγορη και υψηλής ποιότητας ομογενοποίηση των συστημάτων ανάμιξης της VRAYKOS αποτελούν βασικά στοιχεία της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του έργου αυτού.