Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος παρουσιάζει το UPS Multi Power2, την εξέλιξη του modular UPS που ανεβάζει τον πήχη σε απόδοση, ευελιξία και επιδόσεις. Αναλυτικότερα, η εξέλιξή του οφείλεται στην καινοτόμα τεχνολογία του που περιλαμβάνεται σε κάθε εξάρτημα από νέες μονάδες ισχύος και διαύλους υψηλής ταχύτητας, έως συμπαγή ερμάρια και βελτιστοποιημένη δομή εσωτερικών επικοινωνιών (Smart Modular Architecture).

Η σειρά UPS Multi Power2 μεταξύ άλλων διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν όπως είναι η εξαιρετικά υψηλή απόδοσή του προσφέροντας έως και 98,1% απόδοση σε λειτουργία διπλής μετατροπής, με τις νέες μονάδες ισχύος 67 kW. Ταυτόχρονα, το UPS έχει προηγμένη τεχνολογία SiC (silicon carbide technology), με την οποία συνδυάζει υψηλότερη απόδοση και αξιοπιστία του συστήματος με χαμηλότερες απώλειες και παραγωγή θερμότητας.

Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα επεκτασιμότητας «Pay as you grow» που ελαχιστοποιεί τόσο την αρχική επένδυση, όσο τα κόστη λειτουργίας και τα έξοδα συντήρησης. Χάρη στο νέο UPS Multi Power2 την έξυπνη, επεκτάσιμη και βιώσιμη αρθρωτή λύση UPS, η εταιρία RIELLO UPS απέσπασε το βραβείο «Ενεργειακή Λύση της Χρονιάς» στο Data Center World Asia. Το νέο UPS έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις των σύγχρονων κέντρων δεδομένων, καθώς και οποιασδήποτε κρίσιμης εφαρμογής.