Τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενός εκ των κορυφαίων ομίλων υποδομών της χώρας πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε, με βάση το πρότυπο ISO 27001:2013, το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών που εφαρμόζεται στις εταιρείες ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΑΚΤΩΡ Facility Management, Ελληνικά Φυτώρια, Ελληνικά Λατομεία, Τομή, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις και REDS.

O κ. Μιχάλης Αλεξίου, IS & IT Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε πως: «Η πιστοποίηση των εταιρειών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ ήταν μια περίπλοκη και απαιτητική διαδικασία έχοντας και ως δεδομένο τη σημασία της ασφάλειας των πληροφοριών. Το μέγεθος του Ομίλου αλλά και οι πολυσχιδείς του δραστηριότητες απαιτούν συνδυαστικές επιθεωρήσεις σε επίπεδο Υποδομών, Τεχνικών μέτρων, Εργαζομένων, Διοίκησης και αποτέλεσε μια πρόκληση για την Ομάδα επιθεώρησης όσο και ευθύνη.

Νιώθουμε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Φορέα μας, ο κορυφαίος στη χώρα κατασκευαστικός Όμιλος αλλά και για την επιτυχή έκβαση του έργου, που οδήγησε και στην πιστοποίηση». H εν λόγω πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην πολυετή συνεργασία της TÜV HELLAS με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, αλλά και προάγγελο νέων επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του Ομίλου.