Σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό της βιομηχανίας KRAFT Paints, εντός του 2021 προχώρησε στη διάθεση νέων προϊόντων στην αγορά και κατέκτησε νέες πιστοποιήσεις για τα υπάρχοντα προϊόντα της, έχοντας ως γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές ενεργειακής και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε το Antigraffiti Shield, ένα προϊόν νέας τεχνολογίας που εφαρμόζεται ως προστατευτικό στρώμα σε κάθε επιφάνεια και λάνσαρε το Teak & Deck Oil, ένα πολυουρεθανικά τροποποιημένο ειδικό μείγμα φυσικών ελαίων, εμπλουτισμένο με κερί και φίλτρα UV. Ακόμη, τα προϊόντα Eco Dur Aqua, Stain Blocker Aqua και Haft έλαβαν την πιστοποίηση Eurofins Gold Certification, ενώ το Master Easy Clean προσέθεσε μαζί με την πιστοποίηση Eurofins Gold Certification και τις πιστοποιήσεις Vegan και RedCert.

Στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης, έχει προβεί σε ενέργειες όπως η μείωση των καυσίμων κατά 42%, η μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, η εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από τη χρήση φωτοβολταϊκών που καλύπτουν το 80% της ενέργειας που απαιτείται για την κάλυψη της παραγωγής και η μείωση του αποτυπώματός της κατά 23% τα τελευταία 5 χρόνια. Συμπληρωματικά, η εταιρεία χρησιμοποιεί πλέον ανακυκλωμένο πλαστικό στους κουβάδες των χρωμάτων της και διαθέτει μια ολοκληρωμένη πολιτική διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς ανακυκλώνει 45 τόνους πλαστικού.

Τέλος, συνεχίζοντας το πρόγραμμα «Μαζί Χρωματίζουμε το αύριο», η KRAFT Paints προχώρησε σε μια πληθώρα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μέσα στο 2021. Η προσφορά της εταιρείας συνεχίστηκε με την υποστήριξη ενός σημαντικού αριθμού φορέων και οργανισμών, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός του Κόσμου, η Ομάδα Αιγαίου, το σωματείο MDA Ελλάς και η Ένωση Μαζί για το Παιδί. Η εταιρεία, προχώρησε επίσης σε χορηγίες για να υποστηρίξει τον χώρο της τέχνης.