Νέες επενδύσεις ανακοίνωσε η βιομηχανία εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Δέλτα του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από σημαντικές, νέες επενδύσεις, με αναπτυξιακό, βιώσιμο και καινοτόμο πρόσημο. Εν πρώτοις, η εταιρεία θα εγκαταστήσει μια νέα γραμμή παραγωγής μεγαλύτερης δυναμικότητας, που θα καλύπτει την αυξημένη ζήτηση της αγοράς για την υψηλή ποιότητα του Θεόνη.

Με την έλευση της νέας γραμμής παραγωγής, το Θεόνη θα γίνει το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα που ενσωματώνει σύστημα Braille στο σώμα του μπουκαλιού, ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση από άτομα με προβλήματα όρασης, ενώ, εντός του 2023, είναι προγραμματισμένη η έναρξη εμφιάλωσης του Θεόνη σε βιοδιασπώμενα μπουκάλια, με σκοπό την περαιτέρω μείωση του πλαστικού αποτυπώματος της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Θεόνη είναι ήδη το μοναδικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που διατίθεται σε χάρτινη συσκευασία.
Περαιτέρω, η εταιρεία παρουσίασε την κατασκευή του υπερσύγχρονου, φιλικού προς το περιβάλλον Logistics Center στην περιοχή του Ελληνόπυργου Δήμου Μουζακίου, συνολικού εμβαδού 7.618 τ.μ. H διοίκηση υπολογίζει ότι το κέντρο θα δημιουργήσει άμεσα 60 νέες θέσεις εργασίας και θα συνεισφέρει πολύπλευρα στην τοπική οικονομία.