Στο πλαίσιο της παρουσίας του Ομίλου EFA GROUP στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA, τόσο οι θυγατρικές του (EFA VENTURES, THEON SENSORS, SCYTALYS, ES-SYSTEMS), όσο και οι νέες συνεργαζόμενες εταιρείες (UCANDRONE, AETHER, GA AVIATION, DEFENDER) παρουσίασαν καινοτόμα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος στις υπερσύγχρονες, διευρυμένες εγκαταστάσεις της THEON SENSORS στο Κορωπί, παρουσιάστηκε το νέο εργοστάσιό της, όμορο του κεντρικού κτιρίου της, συνολικής έκτασης 1.600 τ.μ., που θα φιλοξενεί πλέον και την ES SYSTEMS και την UCANDRONE.

Στην έκθεση η ΤΗΕΟΝ SENSORS παρουσίασε προϊόντα όπως θερμικές διόπτρες, περισκόπια, μονόκυαλα και δίκυαλα νυχτερινής παρατήρησης κ.α. Νέα προϊόντα και καινοτόμα συστήματα – επιχειρησιακές λύσεις παρουσίασαν η SCYTALYS, η DEFENDER, η UCANDRONE, η ΑΕΤΗER AERONAUTICS, η G.A. AVIATION SERVICES και η EFA VENTURES, η εταιρεία που ενορχηστρώνει τις διεθνείς βιομηχανικές συνεργασίες του Ομίλου. Τέλος, ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, η ES SYSTEMS παρουσίασε καινοτόμους ασύρματους αισθητήρες, ιδανικούς για ενσωμάτωση σε συστήματα και λύσεις IoT.

Ο Νίκος Παπάτσας, Αντιπρόεδρος του Ομίλου EFA GROUP, δήλωσε πως η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία «μπορεί να πρωτοστατήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, επενδύοντας στο ελληνικό engineering και τη δυναμική της εγχώριας βιομηχανίας».