Η Θ. Δημητρουλάκος ΑΒΕΕ είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 σαν συνέχεια της εταιρείας του Θεόδωρου Δημητρουλάκου, ο οποίος ασχολείται με τον τομέα των μεταλλικών ραφιών και κατασκευών από το 1981. Έχοντας σαν βασικό πυλώνα της την ποιότητα και την αντοχή των υλικών της, χρησιμοποιώντας τεχνολογικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται πλήρως στο Industry 4.0, η εταιρεία παράγει καθημερινά προϊόντα που διανέμονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για το λόγο αυτό διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, εμπειρία, ιδιόκτητα γήπεδα 18.000 τ.μ, κτίρια 7.000 τ.μ , μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που εξυπηρετούν 24/7 ενώ επεξεργάζεται 3500 τόνους λαμαρίνας ετησίως. Ανάμεσα στον εξοπλισμό που αξιοποιεί η εταιρεία βρίσκονται μηχανήματα λέιζερ με ρομποτικά συστήματα 24/7, ρομπότ συγκόλλησης, ρομπότ ηλεκτροστατικής βαφής, πολυκαμπτικά μηχανήματα αυτόματης τροφοδοσίας και CNC εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας.

Η Θ. Δημητρουλάκος ΑΒΕΕ καταγράφει αύξηση του τζίρου από το 2014, δημιουργώντας συνθήκες κατάλληλες για επενδύσεις, όπως η αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού, νέων γηπέδων, με τελευταίο το 2020, με στόχο τη δημιουργία νέων υπερσύγχρονων και αυτόνομων κτιριακών υποδομών. Σκοπός όλων αυτών, η ακόμα αποδοτικότερη παραγωγή, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η συνεχής βελτίωση πολιτικής ποιότητας και περιβάλλοντος. Σημειώνεται πως η εταιρεία έλαβε Bronze βραβείο για την «Τεχνολογία στην υπηρεσία της ποιότητας παραγωγής μεταλλικών ραφιών», στα Manufacturing Excellence Awards 2022.