Η Liebherr (Thailand) Co. Ltd. του ομίλου Liebherr Group με δεκάδες εργοστάσια ανά τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Ταϊλάνδη, παραγωγής σκυροδέματος που εδρεύει στη Rayong.

Σε συνέχεια της δυναμικής της ανάπτυξης και στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παραγωγικών της δυνατοτήτων επέλεξε την εταιρεία Gizelis S.A. για τη προμήθεια και εγκατάσταση μιας υπερσύγχρονης Υδραυλικής Στραντζόπρεσσας G- BEND PLUS 4290 με ικανότητα 290 τόνων, μήκος κάμψης 4.400mm και ελεύθερη απόσταση μεταξύ πλαϊνών 4050mm. Επιπρόσθετα, διαθέτει οπίσθιο οδηγό 5 αξόνων, με δυνατότητα στραντζαρίσματος και κωνικών προφίλ, αυτόματη αντιστάθμιση του βέλους κάμψης και σύστημα ψύξης στον ηλεκτρικό πίνακα.

Εφαλτήριο για επέκταση της συνεργασίας

Η συνεργασία της Liebherr με την Gizelis S.A. στο εργοστάσιο της Ταϊλάνδης αποτελεί το εφαλτήριο της επέκτασης της συνεργασίας και στα υπόλοιπα εργοστάσια του ομίλου. H Gizelis S.A. προσφέρει δυναμικές λύσεις, τόσο στη παγκόσμια όσο και στην εγχώρια αγορά και εργάζεται με συνέπεια ώστε η G- BEND PLUS 4290 να αξιοποιηθεί παραγωγικά και να αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.