H Samsung Electronics Hellas συνεργάζεται με την Telenavis, για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, και βελτιώνει τη διαχείριση των εταιρικών λειτουργικών διαδικασιών μέσω της εφαρμογής Workforce Manager.

Με κοινό άξονα το όραμα για εκσυγχρονισμό της επιχειρησιακής λειτουργικότητας και υποστήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, η συνεργασία στοχεύει στην αυξημένη αποδοτικότητα και αποτελεσματική επικοινωνία, συνδυάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή Workforce Manager της Telenavis για την καλύτερη διαχείριση των logistics των εταιριών με τις ανθεκτικές συσκευές Galaxy της Samsung, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να αποδίδουν τα μέγιστα σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες.

Το Boxed.gr αξιοποίησε τα οφέλη της συνεργασίας αυτής, με συνέπεια να μειώσει τα κόστη διανομής και να ενισχύσει την αποδοτικότητά της. Πιο συγκεκριμένα, η λύση έχει συμβάλλει στον έλεγχο των εργασιών, στη διαχείριση επιλογών και στην αυτοματοποίηση διαδικασιών των περονοφόρων οχημάτων και στις εργασίες ελαφριάς και βαριάς σάρωσης, με φόρτωση σαρωτή barcode εκ των υστέρων και παρακολούθηση αποθέματος σε πραγματικό χρόνο.