Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του ΕΒΕΑ, κ. Γιάννη Μπρατάκο, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου το περίπτερο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέες και νέους επιχειρηματίες επιχειρηματίες νεοφυών επιχειρήσεων που φιλοξενούνται στη θερμοκοιτίδα του κέντρου ανάπτυξης επιχειρηματικότητας του ΕΒΕΑ, ενώ παράλληλα συναντήθηκε και με μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ. Η ΘΕΑ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και εστιάζει στην υποστήριξη πρωτοπόρων επιχειρηματικών ιδεών με ισχυρή εξωστρέφεια. Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε επίσης με τη Διοίκηση του ΕΒΕΑ για τις δυνατότητες της Ελληνικής Οικονομίας και την προοπτική ανάπτυξης της χώρας.

Από την συζήτηση ο πρωθυπουργός αναγνώρισε τον τεράστιο ρόλο που διαδραματίζει ο ΕΒΕΑ, ως ένας ισχυρός τομέας υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και ενίσχυσης του οικοσυστήματος καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Τέλος, ο κ. Μπρατάκος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις υπηρεσίες που παρέχει η θερμοκοιτίδα αλλά και για τις δυνατότητες που διαθέτει, ενώ τόνισε το όραμα του ΕΒΕΑ αναφορικά με την μετεξέλιξή της σε ένα ολοκληρωμένο hub, που θα προωθεί την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.