Σε μια συνεργασία «κλειδί» προχωρούν ο Όμιλος της PepsiCo Hellas με την N.U. AQUA, με στόχο την άμεση επαναλειτουργία της εμβληματικής μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, Λουτρακίου Κορινθίας. Η επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ -στην πλήρη ανάπτυξη της θα υπερβεί τα 55 εκατ. ευρώ- ανακοινώθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, παρουσία του Υπουργού, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση, η εταιρεία N.U. AQUA αγοράζει τις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου για να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό τους και στην παραγωγή ενός νέου φυσικού μεταλλικού νερού. Ταυτόχρονα, η PepsiCo Hellas, μέσα από το πανελλαδικό εμπορικό της δίκτυο, θα διανέμει σε ολόκληρη την επικράτεια το νέο προϊόν, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της και επεκτείνοντας την παρουσία της στην αγορά και ειδικά στον τομέα της εστίασης.

Η συνεργασία θα ενισχύσει σημαντικά την επιχειρηματικότητα της περιοχής του Λουτρακίου και της Κορίνθου, θα δημιουργήσει ευρύτερα νέες θέσεις εργασίας και αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Όπως υπογράμμισαν όλες οι πλευρές, δημιουργούνται οι βάσεις για μία ισχυρή συνεργασία με ακόμη μεγαλύτερες επιχειρηματικές προοπτικές στο άμεσο μέλλον.