Στην Ινδία ταξιδεύει η τεχνογνωσία της ST Bakery Foods (πρώην Chipita) για την παραγωγή κρουασάν, μέσω της συμφωνίας της με την Brichip. Υπενθυμίζεται ότι η Chipita μετονομάστηκε πέρσι σε ST Bakery Foods φέροντας πλέον τα αρχικά του ιδιοκτήτη της, Σπύρου Θεοδωρόπουλου. Αποτελούσε θυγατρική του ομίλου Chipita πριν την πώλησή του στον όμιλο Mondelez και μετά την πώληση κράτησε τη δραστηριότητα της Π.Γ Νίκας και τη συμμετοχή στην κοινοπραξία Britchip στην Ινδία. Κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων διατροφής.

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις του 2023, ο όμιλος ST Bakery Foods έχει επικεντρωθεί στις δραστηριότητές του στην Ινδία και την υποστήριξη της κοινοπραξίας Britchip, μέσω της παροχής τεχνογνωσίας της εταιρείας για την παραγωγή κρουασάν στην περιοχή που δραστηριοποιείται καθώς και μέσω έρευνας και ανάπτυξης. Στην κοινοπραξία συμμετέχει η ST έμμεσα με 40% και η Britannia με 60% η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Ινδία. Η κοινοπραξία στην Ινδία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και εκτιμάται από τη διοίκηση ότι τα οικονομικά της αποτελέσματα θα επιδείξουν βελτίωση καθώς επιτυγχάνεται περαιτέρω διείσδυση στην αγορά. Πέρσι, τα καθαρά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα ανήλθαν σε €256.054 για τον όμιλο και €15.564 για την εταιρεία, από €83.050 για τον όμιλο και €40.530.290 για την εταιρεία την προηγούμενη χρονιά.