Μια ακόμη νέα συνεργασία ανακοινώνει η SARMED, αυτή τη φορά με την εταιρεία Condito Α.Ε.Β.Ε., για το έργο διανομής των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία Condito είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης προϊόντων μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας και σαλατών στη χώρα.

Έχοντας παρουσία στο χώρο από το 1979 και αναπτύσσοντας συνεχώς τη δραστηριότητά της, κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές συνεργασίες στο χώρο του Food Service (Ho.Re.Ca), στο λιανεμπόριο, στις εξαγωγές και στα Private Label προϊόντα, εξελίσσοντάς την σε έναν από τους εγχώριους ηγέτες στον κλάδο των τροφίμων.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες της αγοράς Ho.Re.Ca., όσο και σε αυτές του λιανικού εμπορίου. Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, η Condito στρέφεται σήμερα στην έρευνα για την ανάπτυξη ασφαλών και υγιεινών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ειδικών τμημάτων της αγοράς.