Η SARMED ανακοινώνει την έναρξη νέου έργου στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία POT & PAN A.E., για την μεταφορά ζεστών σχολικών γευμάτων.
Προσφάτως, η POT & PAN A.E. επέκτεινε την δραστηριότητα της και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών σίτισης για εταιρείες και μεγάλες βιομηχανίες, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης κυλικείων σε συνδυασμό με την παροχή γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας για το προσωπικό.

Η εταιρεία, με την υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού της, αποτελεί μια ομάδα 240 εργαζομένων προσφέροντας σε ετήσια βάση περισσότερες από 9 εκ. μερίδες μαγειρεμένου φαγητού σε πελάτες. Μεταξύ των πελατών της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις και οργανισμοί όπως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, η εταιρεία Γρηγόρης, το Coffee Island, η ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Κρητικός, το Μy Market, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Ινστιτούτο Prolepsis, η L’Artigiano, ο όμιλος ξενοδοχείων HOTELBRAIN, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, καθώς και πολλά νοσοκομεία και οργανισμοί.