Εκ μέρους της μεγαλύτερης, πολυεθνικής ελληνικής εταιρείας στο κλάδο τροφίμων, και πιο συγκεκριμένα, για μία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στο εξωτερικό, η SABO S.A., ανέλαβε το έργο της σχεδίασης, κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων επικόλλησης ετικετών, εγκαινιάζοντας έτσι τη συνεργασία αυτή. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει:
– 7 αυτόματα συστήματα επικόλλησης ετικετών επί οριζόντιων, συσκευαστικών μηχανών τροφίμων (τύπου flow pack), μεγάλης ταχύτητας.
– Ειδικά σχεδιασμένα, συστήματα στήριξης του εξοπλισμού επί των μηχανών συσκευασίας.

Ο εξοπλισμός είναι κατασκευής του Ιταλικού οίκου Arca Etichette S.p.A. εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Η Sabo ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την κεραμοποιία, παρέχει συστήματα αυτοματοποίησης και ρομποτικές εφαρμογές για τη διακίνηση και τη συσκευασία προϊόντων και σε άλλους βιομηχανικούς τομείς, ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις και βιομηχανικούς αυτοματισμούς, εξοπλισμό και υπηρεσίες για μονάδες βαριάς βιομηχανίας, καθώς και εξατομικευμένες λύσεις σε εξοπλισμό και ολοκληρωμένες γραμμές για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.