Νέες σημαντικές επενδύσεις δρομολογεί η βιομηχανία πλαστικών φιαλών και ειδών συσκευασίας NEOPLAST. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1971 από τον Αναστάσιο Βλασσόπουλο παράγει σήμερα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της και πάντα με βασικό γνώμονα την βελτίωση και εξέλιξη και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Τα παραγώμενα προϊόντα ξεκινούν απο 55ml φιαλίδια και φτάνουν έως και 20lit μπετόνια για επαγγελματικές χρήσεις. Η εταιρεία παράγει φιάλες για τις βιομηχανίες απορρυπαντικών, χημικών, τροφίμων, καλλυντικών, ορυκτελαίων καθώς και πολλές κοινόχρηστες φιάλες για διάφορες χρήσεις.

Επίσης παράγει και πώματα που καλύπτουν τις αντίστοιχες ανάγκες των παραπάνω αγορών. Αλλά η γνωστή βιομηχανία δεν περιορίζεται σε αυτά. Δρομολογεί νέα επένδυση η οποία εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο.

Η νέα επένδυση αφορά στην επέκταση της δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας στην Μάνδρα Αττικής, μέσω της προσθήκης τριών σύγχρονων μηχανών παραγωγής πλαστικών φιαλών, στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Πέρυσι οι πωλήσεις της εταιρείας ανήλθαν στο ποσό των 4.566.428,92 ευρώ σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το έτος 2019, που ήταν 3.412.189,63 ευρώ αλλά και με σημαντική αυξημένη κερδοφορία. Τα κέρδη της χρήσης προ φόρων ανήλθαν στο ποσό των 2.287.610,33 ευρώ, σημαντικά αυξημένα έναντι των 1.155.130,19 ευρώ του 2019.