Ενισχύεται με νέα στελέχη η ηγετική ομάδα της Polygreen, του Ελληνικού ομίλου που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο 2021 και δραστηριοποιείται διεθνώς στον χώρο της κυκλικής οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Με επικεφαλής τον Λαυρέντη Αλβέρτη, νομικό με πολυετή εμπειρία ως διοικητικό στέλεχος σε πολυάριθμούς οργανισμούς και βιομηχανίες, η νέα διοικητική ομάδα θα επιταχύνει την υλοποίηση των έργων κυκλικής οικονομίας και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας που σχεδιάζει η εταιρεία για την Ελλάδα καθώς και την εξαγωγή τεχνογνωσίας σε χώρες του εξωτερικού, κυρίως στην Μέση Ανατολή και τον Μαυρίκιο, όπου η Polygreen έχει ήδη παρουσία.

Τη νέα διοικητική ομάδα συμπληρώνουν η Eπικεφαλής του Νομικού Τμήματος Βίκυ Δαβιδοπούλου, η Ρένα Δουκάκη ως Διευθύντρια του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, ο νέος Οικονομικός Διευθυντής Γιώργος Κωτόπουλος, η Έλλη Παναγιωτοπούλου στο ρόλο της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων του ομίλου και τέλος, ο Σταμάτης Τσουμπρής στη θέση του Διευθυντή Λειτουργιών του ομίλου Polygreen.

Σημειώνεται ότι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen είναι ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, επιχειρηματίας με εικοσαετή πορεία στον τομέα του περιβάλλοντος και σημαντικά περιβαλλοντικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο ενεργητικό του. Με τη νέα σύνθεση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας θέτει ακόμα υψηλότερες προδιαγραφές στις παρεχόμενες υπηρεσίες της και συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου διαδραματίζοντας ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά.