Εγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου, επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «VIONOVA Ε.Π.Ε.». Η επένδυση αφορά τη δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής πρώτων υλών για βιομηχανίες τροφίμων, με νέες γραμμές παραγωγής μειγμάτων πρωτεϊνών, καρυκευμάτων και seasoning και είναι συνολικού επιλέξιμου και ενισχυόμενου κόστους 2.260.947,45 ευρώ.
Πέρυσι η εταιρεία εμφάνισε πωλήσεις 9.241.520,73 ευρώ, αυξημένες κατά 18,43% σε σχέση με το 2019, ενώ τα μικτά αποτελέσματα ανήλθαν σε 2.505.649,12 ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 9% περίπου. Μετά και την αφαίρεση των λοιπών εξόδων και εσόδων των χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων, τα καθαρά αποτελέσματα προ φόρων ανήλθαν σε κέρδη 1.743.017,87 ευρώ έναντι κερδών ποσού 1.715.235,94 ευρώ.

H Vionova ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την εμπορία και διανομή βιομηχανικών πρώτων υλών για τρόφιμα – ποτά και φάρμακα. Με κύριο αντικείμενο τις αρωματικές ύλες του οίκου Givaudan, φυσικές χρωστικές ύλες μεγάλων οίκων του εξωτερικού καθώς επίσης συστήματα σταθεροποίησης, τα προϊόντα της μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος εφαρμογών της βιομηχανίας τροφίμων όπως: Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Γαλακτοβιομηχανία, Ποτοποιία (αλκοολούχα ποτά και μη), Αλλαντοποιία, Βιομηχανία κρεάτων, Βιομηχανία αλμυρών σνακ, Μαζική εστίαση. Σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό διαθέτοντας τη δική της παραγωγική μονάδα με εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Επενδύοντας στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη δίνει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις σε εξειδικευμένα θέματα της βιομηχανίας.