Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Plastics Conference 2022 έρχεται στην Ελλάδα, καθορίζοντας τις εξελίξεις στον εγχώριο κλάδο των πλαστικών! Παραγωγοί, συσκευαστές, ηγέτιδες εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, ανακυκλωτές, οικονομικοί αναλυτές και εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συναντώνται σε ένα ψηφιακό, ζωντανό και διαδραστικό συνέδριο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου.

Το Plastics Conference 2022 εστιάζει:
• Στις επενδυτικές προοπτικές που παρουσιάζει ο κλάδος της παραγωγής πλαστικών υλικών νέας γενιάς
• Στις νέες μεθόδους αύξησης των ποσοστών ανακύκλωσης
• Στην προσαρμογή στις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές των πλαστικών φιαλών και των συσκευασιών

Ο Pablo Fiorentini, Global Sales Director, Perform Systems and Tooling στην SIPA, μία από τις ηγέτιδες δυνάμεις παγκοσμίως στην κατασκευή συσκευασιών, επιδεικνύει τις νέες καινοτομίες στην σχεδίαση και την ανάκτηση των πλαστικών.

Ο Gracjan Pieprzowski, Product Manager της KHS, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών συσκευασιών στον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα μορφή των πλαστικών φιαλών ΡΕΤ. Ο Gareth Morton, Discovery Manager της Ecosurety αποκαλύπτει την επόμενη μέρα στην παραγωγή και αξιοποίηση του εύκαμπτου πλαστικού.
To Plastics Conference 2022 τελεί υπό την αιγίδα του ΣΥΒΙΠΥΣ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας), του ΣΕΠΑΝ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης) και διοργανώνεται από το Manufacturing της Boussias.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.plasticsconference.gr