Στην Acmon Systems ανατέθηκε το έργο διαχείρισης Α υλών για την νέα μονάδα παραγωγής της Upfield, της μεγαλύτερης εταιρείας στο κόσμο plant-based προϊόντων. H νέα state-οf-the-art παραγωγική μονάδα στο Brantford του Καναδά περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές τόσο στο Bulk Handling όσο και σε όλα τα στάδια παραγωγής των διάσημων προϊόντων Becel (plant based μαργαρίνη) και Viofile (plant based τυρί).

Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση θα αναπτυχθεί σε ένα χώρο 15.000 τ.μ και με την ολοκλήρωσή στα τέλη του 21 θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανάπτυξη του πολυεθνικού κολοσσού στη plant based αγορά του Καναδά και της Λατινικής Αμερικής. Το έργο θα αποτελέσει ορόσημο για την Acmon Systems, όχι μόνο λόγω της καινοτομίας και του μεγέθους του, αλλά γιατί ακόμα ένα Διεθνώς αναγνωρισμένο όνομα, όπως αυτό της Upfield, θα προστεθεί στη φαρέτρα της Ελληνικής Εταιρείας και μάλιστα σε ένα χώρο που εδώ και καιρό η Acmon Systems έχει στρατηγικά επενδύσει, γνωρίζοντας το επερχόμενο booming στην Plant-based αγορά.

Η εν λόγω συνεργασία έρχεται σε συνέχεια πληθώρας σημαντικών έργων που ολοκλήρωσε το τελευταίο διάστημα η Acmon Systems, για βιομηχανίες όπως οι Μύλοι Λούλη, Στεργίου, El Sabor, Chipita, Καραμολέγκος, General Mills, Mondelez (Παυλίδης) και Nestle. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, όπως ανακοινώθηκε, ως επακόλουθο της επιτυχημένης συνεργασίας με την ιταλική εταιρεία software & αυτοματισμού Datalogic, η Acmon Data του Ομίλου Acmon, έγινε Datalogic Partner. Θα έχει έτσι τη δυνατότητα να εκπαιδεύει την ομάδα τεχνικών της στα κεντρικά του ιταλικού οίκου, o οποίος θα της παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση για όλες τις εφαρμογές.

Μαριλένα Καραβασίλογλου