Την ενίσχυση της παραγωγικής του ικανότητας κατά 80 εκατ. τεμάχια ετησίως ανακοίνωσε ο δανέζικος κολοσσός κοσμημάτων Pandora, με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων. Ειδικότερα, η εταιρεία στοχεύει τώρα σε αύξηση εσόδων 6-8% κατά την περίοδο 2021-2023 και περιθώριο λειτουργικής κερδοφορίας 25-27% το 2023.

Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση, θα επενδύσει 1 δισ. κορόνες (159 εκατ. δολάρια) στην επέκταση της παραγωγικής της ικανότητας κατά 60% σχεδόν ή 80 εκατ. κοσμήματα ετησίως, κατασκευάζοντας νέο εργοστάσιο στο Βιετνάμ και επεκτείνοντας το υφιστάμενο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη.

Σε μια προσπάθεια να τονώσει το ενδιαφέρον ειδικά για τους νεότερους καταναλωτές, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων παγκοσμίως με βάση την παραγωγική ικανότητα, προσπάθησε να ανανεώσει την εικόνα της και να αυξήσει τις πωλήσεις στις ΗΠΑ και στις αγορές της Κίνας. Μακροπρόθεσμα σχεδιάζει να διπλασιάσει τα έσοδα στις ΗΠΑ και να τριπλασιάσει τα έσοδα στη μεγαλύτερη αγορά κοσμημάτων παγκοσμίως, την Κίνα, σε σχέση με τα επίπεδα του 2019.