Η Ποτοποιία Βαρβαγιάννη προχωρά στην κατασκευή νέου εργοστασίου παραγωγής αλκοολούχων ποτών στην έδρα της, στο Πλωμάρι της Λέσβου, μετά την ένταξη του επενδυτικού της προγράμματος στον Αναπτυξιακό Νόμο. Με την εν λόγω επένδυση η εταιρεία στοχεύει στον διπλασιασμό της ικανότητας παραγωγής, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση εντός κι εκτός συνόρων, διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τζίρος της Ποτοποιία Βαρβαγιάννη για το 2023 ήταν 5 εκατ. ευρώ ενώ τους πρώτους μήνες του 2024 τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 10% σε αξία. Η παραπάνω επενδυτική δραστηριότητα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, ενισχύοντας την θέση της στον κλάδο.

Με τη σύγχρονη υποδομή και την αυξημένη παραγωγική ικανότητα το Ούζο Βαρβαγιάννη, θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να επιδιώξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας τις τιμές του σε προσιτά επίπεδα χωρίς να έχει προβεί σε νέες ανατιμήσεις, σημειώνει η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωση.
«Με δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον προσδοκώντας ότι η νέα μονάδα θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία και αειφορία της επιχείρησης, ενισχύοντας την τοπική και εγχώρια οικονομία», καταλήγει.