Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 η Τελετή Απονομής των Security & Fire Awards 2021 στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα.
Τα μοναδικά βραβεία στην αγορά της ασφάλειας και ελέγχου εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, ανέδειξαν τους νικητές στη χρονιά της πανδημίας, αποτελώντας τη μεγάλη και πιο σημαντική βραδιά για τον κλάδο της Φυσικής Ασφάλειας!

Στόχος των Security & Fire Awards 2021, που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η BΟUSSIAS, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών και λύσεων για την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας, ελέγχου καθώς και πυρόσβεσης των εγκαταστάσεών τους. Τα Security & Fire Awards 2021 περιλάμβαναν 4 κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στη διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης στην ασφάλεια.

Έτσι, Safe & Secure Company of the Year αναδείχθηκαν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., Fire Supplier of the Year αναδείχθηκε η Draeger Hellas S.A., Safety Integrator of the Year αναδείχθηκε η IFSAS SOLUTIONS Α.Ε. και Security Integrator of the Year αναδείχθηκε η G4S Security Systems and Monitoring Services (Greece) SA.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.securityandfireawards.gr για να δείτε όλους τους νικητές, τις καινοτόμες πρακτικές τους που θέτουν στο επίκεντρο τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τις εγκαταστάσεις τους, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη μεγάλη βραδιά.