Ο Uwe Hochgeschurtz, ο οποίος κατέχει τη θέση του CEO της Renault στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, αναλαμβάνει CEO της μάρκας Opel με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2021. Θα αντικαταστήσει τον Michael Lohscheller που αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα πρόκληση εκτός της Stellantis, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο κ. Hochgeschurtz αναλαμβάνει σε μια εποχή που η γερμανική μάρκα της Stellantis επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, μπαίνοντας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, όπως ανακοίνωσε μόλις πρόσφατα ο Michael Lohscheller.

Ο άνθρωπος που επανέφερε την Opel στην κερδοφορία, μετά την εξαγορά της Opel / Vauxhall από το PSA Group, που μέχρι τότε ανήκε στην General Motors. Ο Michael Lohscheller ανέλαβε CEO της Opel Automobile GmbH το 2017. Πριν αναλάβει αυτό το αξίωμα, ήταν υπεύθυνος χρηματοοικονομικών υποθέσεων της εταιρείας. Πριν προσχωρήσει στην Opel το Σεπτέμβριο του 2012, ο Michael Lohscheller διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και CFO του Volkswagen Group of America, όπου ηγήθηκε μιας επιτυχημένης ανάκαμψης.