Μια ξεχωριστή εκδήλωση, με ιδιαίτερα σημαίνοντες ανθρώπους του χώρου του Αυτοκινήτου – Μετακίνησης στον κόσμο, έρχεται στις 4 Οκτωβρίου στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Πρόκειται για ένα Επιχειρηματικό Forum, στο οποίο θα μεταφέρουν τον παλμό των εξελίξεων και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το μέλλον, τρεις εξέχοντες καλεσμένοι από τη Γερμανία: ο Jürgen Stackmann, πρώην CEO και μέλος του Δ.Σ. του VW Group & Ford Motor Germany, ο Ralf Meunzel, διοικητικό στέλεχος του AUTOHAUS, Springer Automotive Media και ο Patrick Fruth, CEO του TÜV SÜD Auto Service, στρατηγικός συνεργάτης της αυτοκινητοβιομηχανίας από το ξεκίνημά της.

Με κεντρικό ομιλητή τον πρώην ισχυρό άνθρωπο της Νο 1 εταιρείας Αυτοκινήτου στον κόσμο και δίπλα του ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στο τραπέζι των στρατηγικών αποφάσεων για τις εξελίξεις που ήδη έχουν ή σύντομα πρόκειται να δρομολογηθούν, επιδίωξη του Forum είναι να δώσει στους παραβρισκόμενους το μέγεθος, το όραμα και τις αλλαγές που φέρνει η επόμενη μέρα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρεία diaplous s.s.d.a. Ltd και τελεί υπό την Αιγίδα και Υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Χρυσοί χορηγοί και πολύτιμοι παραστάτες της εκδήλωσης οι ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Toyota και Lexus. Διασφάλισε τη θέση σου εδώ.