Ο κ. Ιωάννης Παππάς, CEO της εταιρείας PAPPAS Elevators, εντάχθηκε στη λίστα «40 UNDER 40 2021» του περιοδικού Fortune Greece, μαζί με επιχειρηματίες που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο κ. Παππάς ανέλαβε μαζί με τα αδέλφια του, Γιώργο και Μαργαρίτα, την επιχείρηση, η οποία από το 1979 δραστηριοποιείται στην αγορά παροχής υπηρεσιών ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων, και δρομολόγησε άμεσα ένα επενδυτικό πρόγραμμα που συνδυάζεται με μια ολοκληρωμένη επιχειρησιακή και ψηφιακή μετάβαση σε όλα τα επίπεδα.

Έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την υψηλή τεχνογνωσία, η εταιρεία PAPPAS Elevators παρουσίασε στην ελληνική και διεθνή αγορά την καινοτόμα σειρά Proton, η οποία είναι η μοναδική True Plug & Play Modular σειρά προσυναρμολογημένων ανελκυστήρων διεθνώς, ενώ το 2013 ολοκλήρωσε το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας για Ανελκυστήρες (PAPPAS Innovation Center – PiC), με σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την εξέλιξη των εργαζομένων.

Ο CEO δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μου που το Fortune Greece επέλεξε να με εντάξει στη λίστα “40 UNDER 40 2021”, η οποία αποτελεί θεσμό του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της χώρας. Ωστόσο, αυτό δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τις καθημερινές προσπάθειες όλων των ανθρώπων της PAPPAS Elevators».