Η εταιρεία nrg, θυγατρική της Motor Oil Hellas στον κλάδο προμήθειας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, εμπιστεύεται την ΕΛΜΗSYSTEMS για την λύση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας αρχειοθέτησης. Η εταιρεία αξιοποιώντας το δίκτυο πρατηρίων του Ομίλου (Shell, AVIN) ξεκίνησε να αναπτύσσει το βασικό δίκτυο πρατηρίων της, με στόχο μέχρι το τέλος του 2022 να έχει δημιουργήσει 1000 σταθμούς φόρτισης.

Παράλληλα η nrg εγκαινιάζει την υπηρεσία incharge, μια εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να πληροφορηθεί ποιος σταθμός φόρτισης βρίσκεται κοντά, εάν είναι κατειλημμένος, σε ποιο σημείο βρίσκεται η φόρτιση του αυτοκινήτου ενώ προσφέρει και δυνατότητα πληρωμής για την υπηρεσία της φόρτισης.

Η επιλογή της λύσης [email protected] από την ΕΛΜΗSYSTEMS, μακροχρόνιου συνεργάτη του Ομίλου Motor Oil σε λύσεις φορολογικής συμμόρφωσης, επιτρέπει την υλοποίηση της άυλης αυτοματοποιημένης αποστολής και την ολοκληρωμένη ηλεκτρονική διαχείριση κάθε αξιακού παραστατικού που παράγει η nrg με απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα και σύμφωνα με την φορολογική νομοθεσία.