Το εργοστάσιο επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, στην Ταϊλάνδη, απέσπασε το Green Industry Award Επιπέδου 4 από το Υπουργείο Βιομηχανίας της χώρας, για τη δέσμευσή του να βελτιώνει συνεχώς τις διαδικασίες παραγωγής και την περιβαλλοντική διαχείριση.

Το βραβείο αναγνωρίζει τις φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρηματικές δραστηριότητες της Nissan, την υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, τόσο εντός όσο και εκτός του οργανισμού, όπως και σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού για βιώσιμη ανάπτυξη. Ως αποτέλεσμα της κατάκτησης του βραβείου Green Industry Επιπέδου 4, το εργοστάσιο επαγγελματικών οχημάτων της Nissan καθίσταται ένα από τα δύο εργοστάσια παραγωγής και συναρμολόγησης στην Ταϊλάνδη που έχουν επιτύχει αυτό το επίπεδο.

Το εργοστάσιο εξοπλίζεται με στέγη από ηλιακά πάνελ, καθώς και με συστήματα διαλογής απορριμμάτων, διαχείρισης της ρύπανσης των υδάτων και διαχείρισης της ρύπανσης από τα βιομηχανικά απόβλητα. «Το βραβείο αυτό, υπογραμμίζει την παγκόσμια δέσμευσή μας να εμπλουτίσουμε τη ζωή των ανθρώπων και να επιτύχουμε ουδετερότητα άνθρακα σε όλες τις δραστηριότητές μας και τον κύκλο ζωής των προϊόντων μας έως το 2050», δήλωσε ο πρόεδρος της Nissan Thailand.