Η Sunlight Group καλωσορίζει τον κ. Stephen J. Ache, τον νέο Αντιπρόεδρο της Sunlight Batteries USA, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του από τις 15 Φεβρουαρίου 2022. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας: «Ο κ. Ache είναι βετεράνος 30+ ετών της ενεργειακής βιομηχανίας και φέρνει πλήθος γνώσεων στο νέο του ρόλο.

Έχει διατελέσει διάφορους ρόλους στο management σε όλη τη διακεκριμένη καριέρα του και φέρνει μαζί του σημαντική τεχνογνωσία στην ανάπτυξη πελατών, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Είμαστε βέβαιοι ότι η ηγεσία και η καθοδήγησή του θα βοηθήσουν τον όμιλο Sunlight να αναπτυχθεί περαιτέρω στην αμερικανική αγορά και να επιτύχει τους παγκόσμιους στόχους του.»

Σχολιάζοντας τη νέα του θέση, ο Stephen Ache είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της αμερικανικής ομάδας Sunlight Group Energy Storage Systems. Είμαι έτοιμος να μοιραστώ την εμπειρία και την τεχνογνωσία μου και να υποστηρίξω τη συλλογική προσπάθεια να φέρουμε την εταιρεία μας στην κορυφή». Η Sunlight είναι μέλος του Ομίλου Olympia, ενός διεθνούς επενδυτικού ομίλου με παρουσία σε 8 χώρες, που δραστηριοποιείται σε τομείς όπως η αποθήκευση ενέργειας, το λιανικό εμπόριο και οι τηλεπικοινωνίες.