Η ελληνική πολυεθνική εταιρεία PAPPAS Elevators, η οποία παρέχει καινοτόμες καθετοποιημένες υπηρεσίες και όλα τα προϊόντα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εντός κτιρίων (ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/ διαδρόμους, κ.λπ.), ανακοινώνει την ανάληψη ενός νέου έργου στις Σεϋχέλλες. Πρόκειται για την εγκατάσταση δύο ανελκυστήρων Proton mRL, ενός πανοραμικού και ενός INOX, στο πολυτελές ξενοδοχείο Coral Strand Hotel, το οποίο βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού Mahe στις Σεϋχέλλες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ανελκυστήρες Proton είναι οι μοναδικοί ανελκυστήρες στην παγκόσμια αγορά που έχουν προσυναρμολογηθεί, ελεγχθεί 100% και λειτουργήσει πριν την παράδοσή τους στο έργο. Βασίζονται στην αρχή ότι κάθε ανελκυστήρας ελέγχεται 100% στο εργοστάσιο ώστε να μην έχει αστοχίες και προβλήματα κατά την εγκατάστασή του στο φρεάτιο.
Αυτό σημαίνει επιπλέον ασφάλεια για τους επιβάτες, μοναδική ευκολία χωρίς ειδικά εργαλεία, μείωση του χρόνου εγκατάστασης τουλάχιστον 30% και μηδενική αστοχία υλικού.

Το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ρωσικό όμιλο εταιριών Lift – Import, ο οποίος προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τον σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων καθώς και κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων. Η αεροπορική μεταφορά των δύο προσυναρμολογημένων ανελκυστήρων στις Σεϋχέλλες, έγινε σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρεία Α.Ρ. ΡΕΝΤΑ Cargo/ Forwarding & Logistics.

Ο CEO της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Για την PAPPAS Elevators αποτελεί τιμή η ανάληψη του έργου της εγκατάστασης δύο ανελκυστήρων Proton mRL στο πολυτελές Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Coral Strand Hotel, στο νησί Mahe, στις Σεϋχέλλες. Η τεχνολογία Proton είναι η νέα λογική στους ανελκυστήρες η οποία προσφέρει μέγιστη ασφάλεια ενώ είναι οι μοναδικοί παγκοσμίως που έχουν προσυναρμολογηθεί, εξασφαλίζοντας μείωση του χρόνου εγκατάστασης και μηδενική αστοχία υλικού».