Στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου εντάχθηκε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης «Agropacking Μ.Ε.Π.Ε» μετά από σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η νέα επένδυση της εταιρείας αφορά στην αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας της μονάδας κατασκευής υλικών συσκευασίας φρούτων και λαχανικών στη θέση Καλογερικό, Δήμου Δυτικής Αχαΐας και είναι συνολικού επιλέξιμου και ενισχυόμενου κόστους 433.079 ευρώ.

Πέρυσι η εταιρεία κατάφερε εν μέσω της πανδημίας να αυξήσει τα μεγέθη της. Ο τζίρος της ανήλθε στα 1,98 εκατ. ευρώ από 1,8 εκατ. ευρώ το 2019. Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα προ φόρων υποχώρησαν στα 66.202 ευρώ από 117.488 ευρώ το 2019 και τα καθαρά της κέρδη στα 50.314 ευρώ από 89.291 ευρώ.

Η βιομηχανία δραστηριοποιείται στον χώρο των Υλικών Συσκευασίας Φρούτων και Λαχανικών διαθέτοντας μεγάλη γκάμα χαρτοκιβωτίων σε διάφορες διαστάσεις, σχέδια και χρώματα, πλαστικά τελάρα μίας και πολλαπλών χρήσεων. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα μέσα. Οι εγκαταστάσεις της των 6.000 τμ με 10 μηχανές injection παραγωγής τελάρων και με δυνατότητα φύλαξης των εμπορευμάτων η οποία κάνει την άμεση παράδοση πιο εύκολη, βρίσκονται σε έκταση 20 στρεμμάτων.