Εγκρίθηκε η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών ΑΒΕΕ στο καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας του Αναπτυξιακού Νόμου. Η επένδυση αφορά στην επέκταση παραγωγικής δυναμικότητας μονάδας κοπής, μορφοποίησης και τελικής επεξεργασίας πλακών μαρμάρου και είναι συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 265.000 ευρώ.

Η Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε πρωταγωνιστεί σε μεγάλα και μικρά έργα, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και καλύπτοντας τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής σήμανσης CE, η εταιρεία εισάγει, επεξεργάζεται και διαθέτει σττην αγορά υψηλής ποιότητας προϊόντα γρανίτη και μαρμάρου.

Οι ξεχωριστές ποικιλίες από φυσικά και τεχνητά πετρώματα σε πλάκες, τυποποιημένα προϊόντα και ειδικές διαστάσεις, το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της.
Η εταιρεία διαθέτει το εργοστάσιό της στη Θήβα, τα υποκαταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης και τις διεθνείς συνεργασίες της, όπως η αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων Hanstone της φημισμένης νοτιοκορεατικής HANWHA αλλά και των χαλαζιακών επιφανειών της Τουρκικής εταιρείας COANTE.