Οι μεταλλευτικές, εξορυκτικές και επιχειρήσεις μαρμάρου που έχουν επενδύσει σε ένα βιώσιμο και «πράσινο» αύριο με δραστηριότητες ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και επιμόρφωσης των εργαζομένων τους βραβεύτηκαν στα Mining Awards 2021. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους και να φωτογραφηθούν την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, στο House 124. Εξέχουσες προσωπικότητες και θεσμικοί εκπρόσωποι του χώρου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση επικυρώνοντας τις τιμητικές διακρίσεις που οι κριτές απένειμαν σε πρόσωπα και επιχειρήσεις ως εξαιρετικά case studies.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Δρ. Πέτρος Τζεφέρης, Γενικός Διευθυντής Ορυκτών Πρώτων Υλών Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ένας τομέας που διαχρονικά συμβάλει σταθερά και σημαντικά στο ΑΕΠ της χώρας και που αρκετά έχει παρεξηγηθεί στον τόπο μας, να αναδειχθεί! Αυτός είναι ο στόχος μας σήμερα, να αναδείξουμε κάθε σημαντική προσπάθεια των επιχειρήσεων του κλάδου και τα Mining Awards να καθιερωθούν, αποτελώντας έναν επιτυχημένο θεσμό στο μέλλον. Εκ μέρους όλων των μελών της επιτροπής αξιολόγησης, συγχαίρω τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν, επενδύοντας συστηματικά και καινοτομώντας».

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με την τιμητική υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης.
Δείτε όλες τις βραβευμένες εταιρείες στο www.minigawards.gr.