Ένα μεγάλο έργο για λογαριασμό σημαντικού πελάτη της στην φαρμακοβιομηχανία ανέλαβε η Sabo S.A. Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, η φαρμακοβιομηχανία επιθυμούσε την αυτοματοποίηση της διαδικασίας φόρτωσης των ορών σε ασκό στα ράφια για τον κλιβανισμό τους. Η Sabo ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός προηγμένου ρομποτικού συστήματος ικανού να διαχειρίζεται την μεγάλη γκάμα διαφορετικών προϊόντων.

Το σύστημα αναλαμβάνει την μεταφορά των ασκών μετά την γεμιστική μηχανή ως τους ρομποτικούς βραχίονες φόρτωσης όπου είναι εγκατεστημένο ένα ειδικό σύστημα vision για την αναγνώριση της ακριβούς θέσης των ασκών. Τα δύο ρομπότ φόρτωσης παραλαμβάνουν τους ασκούς και τους τοποθετούν στα ράφια σύμφωνα με την απαιτούμενη διάταξη.

Στην συνέχεια ένας άλλος ρομποτικός βραχίονας εξοπλισμένο με ειδικά σχεδιασμένη αρπάγη παραλαμβάνει τα γεμάτα ράφια και τα στοιβάζει στην βάση τους. Επίσης, αναλαμβάνει και την αποστοίβαξη των άδειων ραφιών. Τα γεμάτα ράφια οδηγούνται αυτόματα μέσω ραουλοδρόμων στην είσοδο των κλιβάνων. Η εταιρεία κάνει λόγο για μία «πλήρως αυτόματη λύση η οποία πληροί όλα τα αυστηρά κριτήρια που θέτει η φαρμακοβιομηχανία».