Σημαντική αύξηση στον καθαρό κύκλο εργασιών της είδε το 2020 η Green Cola Hellas, ο οποίος διαμορφώθηκε στα 15,2 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 13% σε σχέση με το 2019 (13,4 εκατ. ευρώ). Βασικές παράμετροι για την ενίσχυση των πωλήσεων της εταιρείας, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ήταν η διεύρυνση του προϊοντικού της portfolio, με την είσοδο στην αγορά των Green Mocktails, καθώς και η περαιτέρω διείσδυση στην αγορά των Green Flavors.

Η εταιρεία αναμένει οι πωλήσεις της, για το σύνολο της χρονιάς του 2021, να «τρέξουν» εκ νέου με διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, βασιζόμενη σε ένα πολύ καλό πρώτο οκτάμηνο πωλήσεων που έκλεισε στο +15% σε σχέση με το αντίστοιχο της περυσινής χρονιάς, παρουσιάζοντας πολύ καλές επιδόσεις τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε εξαγωγές σε χώρες που δεν διαθέτει ακόμη τοπική παραγωγή.

Στο δεύτερο πυλώνα ανάπτυξής της, η Green Cola ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στην αμερικανική αγορά, όπου διαθέτει και τοπική παραγωγή σε εγκαταστάσεις συνεργάτη της έξω από τη Βοστώνη. Έχοντας ήδη από το 2020 παρουσία σε 3 μεγάλες αλυσίδες λιανικής, η Green Cola τοποθετήθηκε μέσα στο 2021 σε άλλα τρία σημαντικά δίκτυα, τη Stop & Shop του ομίλου Ahold, τη Meijer αλλά και την United του ομίλου Albertson’s.

Παράλληλα, επέκτεινε την παρουσία της στο online κανάλι πωλήσεων.
Παράλληλα, συνεχίζει να υλοποιεί το πλάνο ανάπτυξής της σε αγορές του εξωτερικού, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση πωλήσεων στις Βαλκανικές χώρες και στη Μέση Ανατολή, για τις οποίες η παραγωγή πραγματοποιείται από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ορεστιάδα.