Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics, William Cho, ανακοίνωσε τις προτεραιότητες της εταιρείας για το 2022, γνωστοποιώντας τη σημασία της βελτίωσης της στρατηγικής της το νέο έτος, ώστε να αυξήσει την αξία των πελατών της και να ενισχύσει τις υφιστάμενες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα να προετοιμάζεται για όλες τις μελλοντικές ευκαιρίες.
Στην ομιλία του στο τέλος του έτους, ο Διευθύνων Σύμβουλος Cho εξέφρασε επίσης την εκτίμησή του προς όλο το προσωπικό για την επιτυχία του 2021, καθώς ήταν ένα έτος που έφερε πολλές αλλαγές και ανάπτυξη εν μέσω των προκλήσεων μιας εξελισσόμενης παγκόσμιας αγοράς.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να καταστήσουμε τη διοίκηση πιο ευέλικτη και θα ρισκάρουμε να εφαρμόσουμε νέους τρόπους για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός ταχέως μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος», ανακοίνωσε ο Cho. «Η LG παράγει και θα παράγει πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στο μέλλον, θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στη συνολική εμπειρία των πελατών με τρεις πυλώνες – το F.U.N., first, unique and new – που θα εμφανίζονται σε πρωταρχική θέση σε όλες τις εμπειρίες των πελατών, το 2022».