Σε επέκταση της τυροκομικής μονάδας του προχωρά το τυροκομείο «Παλιός» στον Τύρναβο, μετά την έγκριση της υπαγωγής του στον Αναπτυξιακό Νόμο. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61. Η απόφαση αφορά σε επένδυση για επέκταση της δυναμικότητας τυροκομικής μονάδας (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 10.51.4, Παραγωγή τυριού και τυροπήγματος (πηγμένου γάλακτος για τυρί) με συνολικό επιλέξιμο κόστος 1,73 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί πλήρως από την ενίσχυση. Σύμφωνα με την απόφαση οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 1,00 Ε.Μ.Ε.
Η ιστορία των τυριών «Παλιός» ξεκίνησε από τα βουνά της Μακεδονίας το 1955 και τον κτηνοτρόφο Χρήστο Παλιό. Το 1959 ο κτηνοτρόφος εγκαταστάθηκε σε χωριό της Θεσσαλίας στους πρόποδες του Ολύμπου και άνοιξε τυροκομείο απορροφώντας σχεδόν όλο το γάλα των κτηνοτρόφων της περιοχής. Το 1980 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του γιου του Γιώργου και το τυροκομείο εκσυγχρονίστηκε και επεκτάθηκε. Σήμερα, η τρίτη γενιά, συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της επιχείρησης προσπαθώντας να διατηρήσει την ίδια ποιότητα στα προϊόντα της, χρησιμοποιώντας αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα και ακολουθώντας πιστά το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000.