Η παραγωγή ξεκίνησε στο νέο εργοστάσιο εμπορικού εξοπλισμού ψύξης συνολικού κόστους 3,3 εκατομμυρίων λιρών και έκτασης 7.500 τ.μ. της Hubbard Products, στο Futura Park στο Ίπσουιτς.
Το νέο ενεργειακά αποδοτικό εργοστάσιο (βαθμολόγηση EPC A) παρέχει στη Hubbard σχεδόν 60% περισσότερο χώρο παραγωγής – μια σημαντική αύξηση της χωρητικότητας που θα αυξήσει τους όγκους και θα μειώσει τους χρόνους παράδοσης για τους πελάτες.

Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σύγχρονο χώρο παραγωγής και αποθήκης, ένα διώροφο συγκρότημα γραφείων, 150 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων για το προσωπικό και τους επισκέπτες, με σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και χώρο στάθμευσης ποδηλάτων. Μια νέα εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης δίπλα στο νέο εργοστάσιο, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους. Σε όλο το νέο εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης, υπάρχουν σχέδια για την πρόσληψη 60 επιπλέον εργαζομένων. Η μετάβαση στη νέα τοποθεσία ακολουθεί την εξαγορά από τον ιδιοκτήτη της Hubbard του ιταλικού ομίλου ψυκτικών Zanotti το 2017 και την ενσωμάτωσή του στη συνέχεια στο χαρτοφυλάκιο εμπορικών ψυκτικών της Daikin.