Η Schneider Electric πραγματοποίησε το διαδικτυακό σεμινάριο «Innovation Talk», με θέμα: «Γιατί η απομακρυσμένη παρακολούθηση της υποδομής πληροφορικής είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας». Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν την ανάγκη της απομακρυσμένης παρακολούθησης του εξοπλισμού της εκάστοτε επιχείρησης, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες και τη διαχείριση των πόρων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκαν τα οφέλη της χρήσης του EcoStruxure IT Expert που συμβάλλει στη διαφύλαξη της φυσικής υποδομής των data centers και των κρίσιμων πληροφοριών και δεδομένων, αυξάνοντας τη λειτουργική απόδοση των επιχειρήσεων και τις ροές εσόδων.
διάκριση της KRAFT Paints στα Impact Bite Awards.

Η KRAFT Paints ξεχώρισε και στα φετινά Impact Bite Awards της BOUSSIAS, αποσπώντας το Bronze βραβείο. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε στην κατηγορία Λιανεμπόριο, καθώς σε συνεργασία με την M-Stat λάνσαρε στην αγορά την εφαρμογή KRAFT PRO APP, ένα πλήρως ψηφιακό πρόγραμμα πιστότητας που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου, επαγγελματικά συνεργεία και επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου συνεργατών της, φέρνοντας πρώτη στον κλάδο της στην Ελλάδα έναν χαρακτήρα τεχνολογικής καινοτομίας.