Αναπτυξιακού συνέχεια, αυτή τη φορά με επενδυτικό σχέδιο ύψους 1,7 εκατ. ευρώ στον τομέα κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων. Πρόκειται για την επένδυση της επιχείρησης «Sammler Β. Μιχαλόπουλος Α.Ε.Β.Ε.» γνωστή ως «Sammler S.A.», μια ελληνική βιομηχανική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή ηλιακών θερμικών συστημάτων.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας λοιπόν, εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων επενδυτικού σχεδίου που αναφέρεται στην ίδρυση μονάδας κατασκευής ηλιακών θερμοσίφωνων» στον Δήμο Τανάγρας στη Στερεά Ελλάδα. Πρόκειται για επένδυση συνολικού επιλέξιμου και ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.750.000 ευρώ, εκ των οποίων δίδονται με τη μορφή της επιχορήγησης τα 787.500 ευρώ.

Η Sammler ιδρύθηκε το 1975 από τον κύριο Βασίλη Μιχαλόπουλο στον Κόκκινο Μύλο Αχαρνών, ως αποτέλεσμα της επιθυμίας του να επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Το 2005, με την καθιέρωση της νέας διοίκησης, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Χάρη Μιχαλόπουλο και αφού μεταφέρθηκε σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής, δημιουργώντας νέες συνθήκες παραγωγής, η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των εξαγωγών. Πλέον αποστέλλει προϊόντα σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία εγκατέστησε και διατηρεί έως και σήμερα ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, το οποίο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του προτύπου EN ISO9001 από το 1998.