Νέο project από τη Vraykos για λογαριασμό της Ελληνικής Βιομηχανίας τροφίμων, που αφορά την υλοποίηση νέων εγκαταστάσεων διαχείρισης πρώτων υλών και συγκεκριμένα τη διαδικασία ανάμιξης και κοσκινίσματος της Μαστίχας Χίου.

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ΣΥΝ.Π.Ε., επέλεξε τη Vraykos για την υλοποίηση δύο συστημάτων ανάμιξης ειδικών προδιαγραφών με χωρητικότητα 500lt το κάθε ένα, τα οποία τροφοδοτούνται από δύο σταθμούς παραλαβής σάκων. Λόγω των χαρακτηριστικών και των δυσκολιών στη διαχείριση, η σκόνη Μαστίχας απαιτεί ειδικά συστήματα για την επίτευξη υψηλού επιπέδου ανάμιξης με πρόσθετα υλικά.

Η Vraykos ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με σκοπό να βοηθήσει τις βιομηχανίες στη διαχείριση των πρώτων υλών τους, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή σύνθετων έργων. Εξειδικεύεται στη Βιομηχανία Τροφίμων, διαθέτοντας στο ιστορικό της συνεργασίες με σημαντικές αλευροβιομηχανίες, αρτοβιομηχανίες αλλά και βιομηχανίες καφέ και σοκολάτας σε Ελλάδα και εξωτερικό.