Η Second Nature Brands, εταιρεία σνακ, ανακοίνωσε το άνοιγμα του νέου του Κέντρου Καινοτομίας στο Sanders Factory στο Clinton Township, του Michigan. Το Κέντρο Καινοτομίας θα φιλοξενήσει την έρευνα και ανάπτυξη για όλες τις μάρκες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Kar’s Nuts, Second Nature Snacks και Sanders Chocolates.

«Το νέο Second Nature Brands Innovation Center θα επιταχύνει περαιτέρω τη διαδικασία καινοτομίας και ανάπτυξης προϊόντων, επιτρέποντάς μας να κυκλοφορήσουμε νέα προϊόντα πιο γρήγορα από ποτέ», δήλωσε η Jennifer Bauer, CMO της Second Nature Brands.

Το Κέντρο Καινοτομίας διαθέτει εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, χώρο αποθήκευσης προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας και εγκαταστάσεις αισθητηριακής έρευνας. Επίσης το Κέντρο θα προσφέρει χώρο για συνεργασία με τους συνεργάτες λιανικής για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες των αναδυόμενων αγορών. «Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας για πάνω από εκατό χρόνια», δήλωσε ο Victor Mehren, CEO της Second Nature Brands.
Αλεξάνδρα Γκίτση