Σε μια σημαντική επένδυση προχώρησε η Polygreen, ανακοινώνοντας την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε., εταιρείας που δραστηριοποιείται στη συλλογή και διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών. Η εξαγορά αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα του φιλόδοξου επενδυτικού πλάνου της Polygreen για το 2022, με σκοπό την προσφορά στο πελατολόγιό της στην Ελλάδα ενός πλήρους και ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών διαχείρισης αποβλήτων.

Καθετοποίηση των υπηρεσιών ανακύκλωσης
Με την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε., η Polygreen αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις της και ενισχύει τις υποδομές της στη χώρα μας, προσθέτοντας στο δυναμικό της μία λειτουργική και κερδοφόρα μονάδα που διαθέτει ιδιόκτητο οικόπεδο στην καρδιά της βιομηχανικής περιοχής, στον Ασπρόπυργο Αττικής, σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόλογο στόλο οχημάτων.
Παράλληλα, καθετοποιεί τις προσφερόμενες υπηρεσίες της στον τομέα της ανακύκλωσης, αναλαμβάνοντας επιπλέον την συλλογή, διαλογή, μεταφορά και δεματοποίηση υλικών, και διευρύνει το υφιστάμενο πελατολόγιο της μέσα από το δίκτυο της νεοαποκτηθείσας εταιρείας.

Ο κ. Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen ανέφερε σχετικά: «Με την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε. διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων υπηρεσιών της Polygreen προς τους πελάτες μας, με στόχο σύντομα να αποτελούμε ένα one-stop-shop για όλους όσους ενδιαφέρονται για την ορθή διαχείριση των ανακυκλώσιμων αποβλήτων τους. Πρώτη μας μέριμνα είναι να αυξήσουμε δραστικά τους όγκους παραγωγής της μονάδας, αυξάνοντας έτσι και τον τζίρο της. Παράλληλα, συνεχίζουμε δυναμικά το επενδυτικό μας πλάνο για τη χρονιά αυτή, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να ηγηθούμε της μετάβασης από το γραμμικό σε ένα κυκλικό μοντέλο οικονομίας, κάτι που σήμερα αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα σε διεθνές επίπεδο».