Η Heineken Vietnam παρουσίασε και επίσημα το μεγαλύτερο ζυθοποιείο της στο Βιετνάμ, το οποίο καλύπτει έκταση 40 εκταρίων στη βιομηχανική ζώνη My Xuan A, Phu My – Ba Ria Vung Tau, και έχει ετήσια δυναμικότητα 11 εκατομμυρίων εκατόλιτρων. Η ζυθοποιία Heineken Vietnam Vung Tau υπερηφανεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη από όλες τις ζυθοποιίες στη Ν.Α. Ασία. Το ζυθοποιείο αποκτήθηκε από τη Heineken Vietnam το 2017 και γνώρισε πολλαπλές επεκτάσεις, αυξάνοντας πάνω από 36 φορές τη δυναμικότητά του τα τελευταία 5 χρόνια, ώστε να γίνει το υπερσύγχρονο, αυτοματοποιημένο και βιώσιμο ζυθοποιείο που είναι σήμερα. Έχει αυτοματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις λειτουργίες του σε ολόκληρη τη διαδικασία παρασκευής μπύρας – από την παράδοση της πρώτης ύλης, την παρασκευή, το φιλτράρισμα μέχρι την παράδοση για συσκευασία – καθιστώντας το το πιο παραγωγικό ζυθοποιείο της Heineken στον κόσμο. Στην αίθουσα συσκευασίας, κάθε δύο γραμμές κονσερβοποίησης επανδρώνονται μόνο από πέντε τεχνικούς. Οι τέσσερις γραμμές κονσερβοποίησης υψηλής ταχύτητας, οι οποίες μπορούν συνολικά να γεμίζουν 12 εκατομμύρια κουτιά την ημέρα, είναι από τις ταχύτερες σε όλα τα ζυθοποιεία της Heineken.