Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε., εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του Ναυτιλιακού & Βιομηχανικού Αυτοματισμού, υπέγραψε συμβόλαιο με την BRANDTALES Ε.Π.Ε, ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας των προϊόντων της WiWell στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται από την εταιρεία, το προϊόν WiWell είναι ένα σύστημα απολύμανσης το οποίο με οικολογικό και απολύτως φυσικό τρόπο καθιστά πλήρως υγιεινό τον αέρα που αναπνέουμε. Είναι απολύτως καινοτόμο λόγω της διπλής του δράσης: α) απολυμαίνει & β) καθαρίζει συνεχώς τον αέρα του χώρου μέσω της διαδικασίας της φωτοκατάλυσης.

Η μεμβράνη επικαλυμμένη με WiWell καθαρίζει και απολυμαίνει κατά 99% τον αέρα και τις εσωτερικές επιφάνειες του χώρου στον οποίο τοποθετείται από όλα τα μικρόβια και από τον ιό Sars-CoV2 που προκαλεί Covid-19. Μπορεί να τοποθετηθεί στα παράθυρα ή σε αφίσα – φωτογραφία με εικόνα ελεύθερης επιλογής και διαστάσεις ανάλογες του κυβισμού του χώρου που θέλουμε να εξυγιάνουμε.

Η ιταλικής προέλευσης τεχνολογία δεν περιλαμβάνει τη χρήση στοιχείων ενδεχομένως επιβλαβών για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον (όπως λάμπες UV-C, όζον ή χημικά συστατικά) ή στοιχεία που βλάπτουν τις επιφάνειες στις οποίες χρησιμοποιείται. Διαθέτει πιστοποίηση CE καθώς και πραγματοποιηθείσες μετρήσεις από αρμοδίως πιστοποιημένα εργαστήρια, όπως Μario Negri, IRCCS Milano, Euro Chem 2000 srl, κλπ.