Η διαγραφή των μετοχών της εταιρείας «ΑΛΛΑΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΒΕΕ» (πρώην Creta Farms) αποφασίστηκε από το Χρηματιστήριο Αθηνών, επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν προκύπτει προοπτική επαναδιαγραπραμάτευσης των μετόχων της, όπως επιβεβαιώθηκε κατόπιν επικοινωνίας και με την εταιρεία.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών της Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών (ATHEX), ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών της εταιρείας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χ.Α., ορίστηκε η Πέμπτη, 16/12.
Παράλληλα, το «τέλος» της Creta Farms ζητά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών o Τάκης Δομαζάκης, σύμφωνα με το Food Reporter. Με αίτησή του στο δικαστήριο, ο πρώην μέτοχος της Creta Farms ζητά να λυθεί η Creta Farms Tροφίμων (πρώην Ιmpala Hellas) στην οποία έχει μεταβιβαστεί η δραστηριότητα – δηλαδή η επιχείρηση, η ακίνητη περιουσία και το υγιές ενεργητικό της πρώην Creta Farms και νυν Αλλαντοβιομηχανίας Ρεθύμνου.