Σε δημόσια διαβούλευση στο Enterprise Greece τέθηκε το πρότζεκτ «Hull Logistics Park» της «Στριμ Παγκόσμιες Αναπτύξεις Ακινήτων Μονοπρόσωπη Α.Ε.». Το έργο αφορά στην κατασκευή και λειτουργία ενιαίας πρότυπης υπερσύγχρονης μονάδας logistics και συνδυασμένων μεταφορών χερσαίων-θαλάσσιων-σιδηροδρομικών (tri-modal) στην περιοχή Ασπρόπυργου.
Αξίζει να σημειωθεί πως το πρότζεκτ, σύμφωνα με το αναρτημένο επενδυτικό σχέδιο, είναι προϋπολογισμού 244,2 εκατ. ευρώ. Επίσης, κατά την περίοδο λειτουργίας της, η επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει 900 νέες θέσεις εργασίας.
Η περιοχή επέμβασης έχει επιφάνεια 291 στρέμματα και βρίσκεται εντός της ΒΙ.ΠΕ. Διυλιστηρίων, στο 17ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου. Η έκταση διαχωρίζεται από την Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου σε δύο τμήματα, που θα συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρα, που θα κατασκευαστεί. Η έκταση έχει μέτωπο στον κόλπο της Ελευσίνας, όπου θα κατασκευαστεί προβλήτας πρόσδεσης πλοίων, με τα αντίστοιχα λιμενικά έργα και τις απαραίτητες υποδομές. Επίσης, στα βόρεια, η έκταση συνορεύει με τη σιδηροδρομική γραμμή Θριάσιο-Νέο Ικόνιο, ήτοι με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, μέσω του οποίου θα είναι δυνατή η άμεση μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων σε χώρες της Ευρώπης.