Η AGROINVEST, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες με ολοκληρωμένες δραστηριότητες στον τομέα της γεωργίας, των τροφίμων και της βιοενέργειας, επέλεξε το OPTISHIFT για τον προγραμματισμό των βαρδιών των εργαζομένων της. Μέσω των λειτουργιών του OPTISHIFT, η AGROINVEST επιτυγχάνει τον προγραμματισμό βαρδιών όσον αφορά την προσαρμογή στον εκάστοτε φόρτο εργασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη νομιμότητα του προγράμματος, τη δίκαιη κατανομή των βαρδιών και των ρεπό, καθώς και την αυτοματοποιημένη και συνεχή ροή όλης της σχετικής πληροφορίας, μέσω της διασύνδεσης του OPTISHIFT με τα συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Τέλος, μέσω του OPTISHIFT πραγματοποιούνται αυτόματοι έλεγχοι συμμόρφωσης του προγράμματος με την εργατική νομοθεσία, ενώ η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τη νέα διαδικασία δήλωσης των προγραμμάτων εργασίας στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ μέσω του Ψηφιακού Ωραρίου.
Όπως αναφέρει ο κ. Στάθης Αντωνόπουλος, IT Manager της εταιρείας: «Η Agroinvest μέσω της προηγμένης λειτουργικότητας του OPTISHIFT, επιτυγχάνει την προσαρμογή στον εκάστοτε φόρτο εργασίας χωρίς σπατάλη ανθρωποχρόνου. Παράλληλα, μέσω της αυτοματοποιημένης ενημέρωσης των χρηστών για τις καθημερινές αλλαγές επί του προγράμματος, εξασφαλίζει την ορθότητα και την πληρότητα του προγράμματος και την εν γένει συμμόρφωση με την εργατική νομοθεσία». Στις δραστηριότητες της Agroinvest περιλαμβάνονται η παραγωγή και εμπορία σπορέλαιων κατεργασμένων και ακατέργαστων, σογιάλευρων, ηλιάλευρων, κραμβάλευρων, απλών και σύνθετων ζωοτροφών, καθώς επίσης αλεύρων για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική, ενώ έχει εισέλθει δυναμικά και στην παραγωγή βιοκαυσίμων.