Σε μια συμμαχία με στόχο την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του Covid, αλλά και των αυξημένων προκλήσεων λόγω μολύνσεων του σήμερα, προχώρησαν η Gizelis Robotics και ο όμιλος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Στο επίκεντρο αυτής της συμμαχίας, είναι η προώθηση του καινοτόμου ρομπότ απολύμανσης RobotSafe™ που σχεδίασε και ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικών εφαρμογών Gizelis Robotics. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση (πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη) από τον όμιλο της Παπαποστόλου όλων των προϊόντων RobotSafe™, ξηράς εκνέφωσης (Dry Fog), υπεριώδους τεχνολογίας UV-C και του τροχήλατου Tower UV-C, στον ιατρικό κλάδο, στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων.

Ο Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelils Robotics τονίζει: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της Gizelis Robotics με τον πρωτοπόρο Όμιλο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς ότι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, εμπιστεύεται την τεχνολογία μας και εντάσσει το RobotSafe™ στα πρωτοποριακά προϊόντα αρίστης ποιότητας που προσφέρει στον τομέα της Υγείας, σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Από τη μεριά του, ο Αθανάσιος Παπαποστόλου, Director και μέλος του ΔΣ της PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, αναφέρει σχετικά με τη συμφωνία: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτήν την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία με την εταιρεία GIZELIS ROBOTICS. Θεωρούμε ότι η συμμαχία με την κορυφαία εταιρεία ρομποτικών συστημάτων και η ανάληψη της προώθησης και της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων της, σε όλο το δίκτυο των συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη του καινοτόμου χαρακτήρα της εταιρείας μας».